Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht Eminent Groep 24-11-2023

Redactie Doornnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Doorn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht

Wil je graag aan de slag als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht. Het betreft een voor minimaal 8 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Akkoord met de inhuurvoorwaarden
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit een afgeronde opleiding en/of een toelichting in het cv
  • Kandidaat heeft een HBO bouwkunde opleiding afgerond.
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als toezichthouder bouw en woningtoezicht bij een gemeente. Daarnaast heeft de kandidaat ervaring in de samenwerking met een Omgevingsdienst. Dit dient duidelijk in het CV naar voren te komen.
  • Kandidaat is na gunning per 2 januari 2024 beschikbaar voor 16 uur per week.
  • Kandidaat heeft op het cv een kort zelfgeschreven motivatie toegevoegd
  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties en past bij de kernwaarden van de gemeente. Deze worden samen met de kennis en ervaringen getoetst tijdens het gesprek. Dit kan worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever. Zorg voor kwaliteit, tijdigheid en volledigheid; Klant- en kwaliteitsgerichte werkhouding; Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk); Gevoel voor ambtelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen Onze kernwaarden zijn: omgevingsgevoelig, verantwoordelijk, dienstverlenend, samenwerkend en zelfreflectief.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Toezichthouder Bouw

Dienstverband

Freelance

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

8 – 16 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht

Klinkt deze vacature als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres s.mammen@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 43 55 48 14. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht tot Sander Mammen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Doorn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Doorn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Doorn
  2. Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht Eminent Groep 24-11-2023

Bekijk nog meer vacatures