Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sitiopark 15 3941 PP Doorn te koop

Redactie Doornnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Doorn en de omgeving van Doorn. Zoek de ideale woning in Doorn.

Meer informatie over Sitiopark 15 3941 PP Doorn 

De woning aan de Sitiopark 15 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 795.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 132 m² en staat op een perceel van 650 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Recent gemoderniseerde en markante 2-1 kapwoning met een royale tuin!

De advertentie van de woning aan de Sitiopark 15 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Doorn en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Sitiopark 15

Postcode en woonplaats

3941 PP Doorn

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

650 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 795.000 k.k.

Interesse in Sitiopark 15 3941 PP Doorn

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Nijland Makelaars Doorn. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Sitiopark 15.

Ben je op zoek naar een makelaar in Doorn, bekijk dan zeker even deze makelaars in Doorn.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Doorn te koop
  2. Sitiopark 15 3941 PP Doorn