Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis UU Select 24-05-2024

Redactie Doornnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Doorn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis

Wil je graag aan de slag als Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UU Select is op zoek naar een Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2618 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Secretaresse

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

24 – 36 uur

Salaris

2618 – 3149 euro

Solliciteren op de functie van Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis

Klinkt deze vacature als Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UU Select. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Doorn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Doorn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures doorn
  2. Paraveterinair Balie en Telefonie Universitair Dierenziekenhuis UU Select 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures