Search
Close this search box.

D.J. van Nieuwenhuizenweg 30 3711 AS Austerlitz te koop

Redactie Doornnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Doorn en de omgeving van Doorn. Zoek de ideale woning in Doorn.

Meer informatie over D.J. van Nieuwenhuizenweg 30 3711 AS Austerlitz 

De woning aan de D.J. van Nieuwenhuizenweg 30 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 615.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 128 m² en staat op een perceel van 230 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Wonen op steenworp afstand van het bos! Verrassend veel ruimte!

De advertentie van de woning aan de D.J. van Nieuwenhuizenweg 30 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Doorn en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken D.J. van Nieuwenhuizenweg 30

Postcode en woonplaats

3711 AS Austerlitz

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

230 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 615.000 k.k.

Interesse in D.J. van Nieuwenhuizenweg 30 3711 AS Austerlitz

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan D.J. van Nieuwenhuizenweg 30.

Ben je op zoek naar een makelaar in Doorn, bekijk dan zeker even deze makelaars in Doorn.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Doorn te koop
  2. D.J. van Nieuwenhuizenweg 30 3711 AS Austerlitz