Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector Eminent Groep 23-05-2024

Redactie Doornnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Doorn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector

Wil je graag aan de slag als Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector in Schiphol? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Ervaring met coördinatie en administratieve afhandeling van projecten in de utiliteitsbouw is een pre.
  • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek.
  • Kennis van werkvergunningstrajecten en procedures binnen een dynamische omgeving zoals een luchthaven is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider Kleinbouw

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector

Klinkt deze vacature als Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres n.vandenbosch@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 43 21 85 06. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) - Utiliteitssector tot Niels van den Bosch.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Doorn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Doorn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures doorn
  2. Beginnend/Gevorderd/Ervaren Werkvoorbereider/Projectcoördinator (Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde) – Utiliteitssector Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures