Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking Stichting Nidos 22-05-2024

Redactie Doornnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Doorn beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking

Wil je graag aan de slag als Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking in UTRECHT? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Nidos is op zoek naar een Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking. Het betreft een voor minimaal 28 uur met een minimaal salaris van 2496 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Analist Fiscaal Beleid

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn, Overheid/Non-profit

Contract uren

28 – 36 uur

Salaris

2496 – 3549 euro

Solliciteren op de functie van Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking

Klinkt deze vacature als Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Nidos. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.vanvelzen@nidos.nl en telefoonnummer 06-57697784. De website van Unknown is https://www.werkenbijnidos.nl. Je kan je voor deze vacature als Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking tot Marije van Velzen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Doorn komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Doorn, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures doorn
  2. Afdelingsondersteuner Beleid, Opleidingen en Europese Samenwerking Stichting Nidos 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures